Om fodterapeuterne

Profil hjemmeside 2Nellie Svane, har arbejdet som statsautoriseret fodterapeut siden 2011, og er ejer af klinikken på Nørrebro. Nellie arbejder på klinikken mandag, onsdag, torsdag, fredag  samt lørdage efter aftale.

Hun er desuden uddannet fysiurgisk massør, har arbejdet med virksomhedsmassage, og har erfaring med behandling/genoptræning af arbejds- og sportsskader.

Nellie: “Fodterapi er så meget mere end negleklip, og fjernelse af hård hud. Jeg har særlig interesse for hvordan træning af fødderne, i visse tilfælde, kan rette fejlstillinger i fødderne op, og på den måde være et alternativ til fodindlæg”.

 

 

Jeanette Beldjazia, har arbejdet som statsautoriseret fodterapeut siden 2013. Udover arbejdet på klinikken, tilbyder Jeanette fodbehandling i dit eget hjem. Jeanette er at finde på klinikken tirsdag – fredag, samt lørdag efter aftale.

Hun har en baggrund som social- og sundhedsassistent.

 

 

 

 

 

Jannie Kaltoft, har arbejdet som statsautoriseret fodterapeut siden 2017. Jannie er at finde på klinikken mandag og tirsdag samt lørdag efter aftale, og udover dette tilbyder hun fodbehandling i dit eget hjem. 

Hun har en baggrund som social- og sundhedsassistent på hospital, plejehjem og rehabiliteringscenter.

Jannie: “Min interesse for fødder har altid været der. Da jeg selv er udtalt platfodet , blev jeg tidligt opmærksom på foden og har altid observeret folks fødder. Gennem mit tidligere arbejde i sundhedssektoren har jeg set et stort behov for fodterapi.”


logo grafik