Om fodterapeuterne

Profil hjemmeside 2Nellie Svane, har arbejdet som statsautoriseret fodterapeut siden 2011, og er ejer af klinikken på Nørrebro. Nellie arbejder på klinikken mandag, onsdag, torsdag, fredag  samt lørdage efter aftale.

Hun er desuden uddannet fysiurgisk massør, har arbejdet med virksomhedsmassage, og har erfaring med behandling/genoptræning af arbejds- og sportsskader.

Nellie: “Fodterapi er så meget mere end negleklip, og fjernelse af hård hud. Jeg har særlig interesse for hvordan træning af fødderne, i visse tilfælde, kan rette fejlstillinger i fødderne op, og på den måde være et alternativ til fodindlæg”.

 

 

 

Mia Ejbøl Svendsen, har arbejdet som statsautoriseret fodterapeut siden 2017, og har erfaring med alle fagets specialer. Mia arbejder på klinikken tirsdag, onsdag, torsdag, fredag samt lørdag efter aftale. 

Hun har en baggrund som social- og sundhedshjælper.

 

 

 

 


Nina Johannessen, er uddannet statsautoriseret fodterapeut i januar 2022. Nina vil varetage fodbehandling i eget hjem, og arbejder med ydernummer så hun kan tilbyde behandlinger både med og uden tilskud fra den offentlige sygesikring.  Udover dette abejder Nina også som fodterapeut på Steno Diabetescenter. 

Hun har tidligere arbejdet på et neurologi- og rehabiliteringscenter.   

Nina: “Jeg har selv haft fodproblemer og ved, hvor stor en forskel det gør for livskvaliteten at fødderne er i orden. Min interesse for fodterapi stammer derfra.”

Book tid til fodbehandling i hjemmet på telefon: 60 57 79 29

 

 

 

 

 

logo grafik