Om fodterapeuterne

Profil hjemmeside 2Nellie Svane, har arbejdet som statsautoriseret fodterapeut siden 2011, og er ejer af klinikken på Nørrebro. Nellie arbejder på klinikken mandag, onsdag, torsdag, fredag  samt lørdage efter aftale.

Hun er desuden uddannet fysiurgisk massør, har arbejdet med virksomhedsmassage, og har erfaring med behandling/genoptræning af arbejds- og sportsskader.

Nellie: “Fodterapi er så meget mere end negleklip, og fjernelse af hård hud. Jeg har særlig interesse for hvordan træning af fødderne, i visse tilfælde, kan rette fejlstillinger i fødderne op, og på den måde være et alternativ til fodindlæg”.

 

 

 

 

Jannie Kaltoft, har arbejdet som statsautoriseret fodterapeut siden 2017. Jannie er at finde på klinikken mandag og tirsdag samt lørdag efter aftale, og udover dette tilbyder hun fodbehandling i dit eget hjem. 

Hun har en baggrund som social- og sundhedsassistent på hospital, plejehjem og rehabiliteringscenter.

Jannie: “Min interesse for fødder har altid været der. Da jeg selv er udtalt platfodet , blev jeg tidligt opmærksom på foden og har altid observeret folks fødder. Gennem mit tidligere arbejde i sundhedssektoren har jeg set et stort behov for fodterapi.”

 

 

 

 

 

 


Nina Johannessen, er uddannet statsautoriseret fodterapeut i januar 2022, og kommer med den nyeste viden fra skolen. Nina vil varetage fodbehandling i eget hjem, og arbejder med ydernummer så hun kan tilbyde behandlinger både med og uden tilskud fra den offentlige sygesikring.  Ind imellem kan du også møde Nina på klinikken, når hun hjælper til i spidsbelastninger eller ved sygdom. 

Hun har tidligere arbejdet på et neurologi- og rehabiliteringscenter.   

Nina: “Jeg har selv haft fodproblemer og ved, hvor stor en forskel det gør for livskvaliteten at fødderne er i orden. Min interesse for fodterapi stammer derfra.”

Book tid til fodbehandling i hjemmet på telefon: 60 57 79 29

 

 

 

 

 

logo grafik