COVID-19 retningslinjer

Opdateret d. 10/9-2021

Der er ikke længere krav om at bære mundbind/visir når du er på klinikken. Der kræves ikke Corona-pas for at komme på klinikken.  Vi vil dog fortsat gerne passe på dig og os selv, derfor fastholder vi følgende på klinikken:

  • Kommer du i god tid, så gå en lille tur og vend tilbage til aftalt tid. (regner det, så husk en paraply).
  • Sprit hænderne grundigt ved ankomst til klinikken, og følg ellers Sundhedsstyrelsens vejledning for god håndhygiejne.
  • Har du symptomer så som: feber, hoste, ondt i halsen, hovedpine, muskelømhed, forkølelse og åndenød, må du IKKE komme ind på klinikken. Du skal i så fald melde afbud til din tid på telefon: 35353995 hurtigst muligt!
  • Observerer vi ovenstående symptomer på dig når du ankommer til klinikken, forbeholder vi os retten til at afvise dig (også selvom du er en ”kritisk” patient, eller er færdig vaccineret).
  • Har du været udsat for smitte med COVID-19, skal du melde afbud til din aftalte tid på telefon: 35353995! (også selvom du er færdig vaccineret)

Du vil opleve vi ikke svarer telefonen under behandlingerne, så læg en besked med navn og telefonnummer, så vender vi tilbage så snart det er muligt.

Afbud kan godt lægges på telefonsvaren, senest dagen før aftalt tid.

 Bliv hjemme hvis du er syg eller har symptomer på sygdom, OGSÅ selvom du er vaccineret! Ring i så fald til klinikken hurtigst muligt, og meld afbud. 

TAK FOR JERES VELVILJE OG OPBAKNING.

De bedste hilsner fra Fodterapeuterne