Om fodterapeuterne

 

Profil hjemmeside 2Nellie Svane, har arbejdet som statsautoriseret fodterapeut siden 2011, og er ejer af klinikken på Nørrebro. Nellie arbejder på klinikken alle hverdage, samt lørdage efter aftale.

Hun er desuden uddannet fysiurgisk massør, har arbejdet med virksomhedsmassage, og har erfaring med behandling/genoptræning af arbejds- og sportsskader.

Nellie: “Fodterapi er så meget mere end negleklip, og fjernelse af hård hud. Jeg har særlig interesse for hvordan træning af fødderne, i visse tilfælde, kan rette fejlstillinger i fødderne op, og på den måde være et alternativ til fodindlæg”.

 

 

Jeanette Beldjazia, har arbejdet som statsautoriseret fodterapeut siden 2013. Udover arbejdet på klinikken, tilbyder Jeanette fodbehandling i dit eget hjem. Jeanette er at finde på klinikken tirsdag – fredag, samt lørdag efter aftale.

Hun har en baggrund som social- og sundhedsassistent.

 

 

 

Miho Toda Andersen, har arbejdet som statsautoriseret fodterapeut siden sommeren 2016. Miho er at finde på klinikken mandag, tirsdag eftermiddag og lørdage efter aftale. Udover sit arbejde på klinikken, tilbyder Miho behandling i dit eget hjem.

Hun har en baggrund som social- og sundhedshjælper fra Japan.

 

 

 

 

 

logo grafik